پایتون چیست
عاطفه دسته: تکنولوژی تگ ها: پایتون چیست , برنامه نویسی پایتون , آموزش پایتون , ویژگی های پایتون
پایتون به انگلیسی: Python یک زبان برنامهنویسی همه منظوره، سطح بالا، شیءگرا و مفسر هست که توسط خَودو فان روسوم در سال ۱۹۹۱ در کشور هلند طراحی شده است.
ویژگیهای پایتون:
- Opensource بودن: متنباز بودن این زبان که هر فردی بتواند در توسعه این پروژه کمک کند.
- قابلیت حمل: چون پایتون با زبان قابلحمل سی نوشتهشده میتواند بهصورت مجازی روی هر پردازش گری اجرا شود
- قدرتمند بودن: پایتون چون از زبانهای تفسیری و سیستمی مشتق شده قدرت زبانهای سطح پایین را هم داراست
- درونی سازی و گسترش: پرکاربردترین و قویترین ویژگی پایتون است به این معنی که میتوان از کدهای پایتون هم در زبانهای دیگر استفاده کرد (درونی سازی).
- شیءگرایی: شما میتوانید قطعه کد را در زبانی مثل سی پلاس پلاس و جاوا نوشته سپس از آن در برنامه نوشتهشده با پایتون استفاده کنید
- سهولت یادگیری: ازنظر یادگیری این زبان یکی از سادهترین زبانها برای یادگیری است. کد برنامه قابلدرک و آسان برای راحت خواندن یک متن انگلیسی است زبان پایتون بسیار شبیه به زبان انسان است.
علاوه بر موارد بالا نیز این زبان نیازی به کامپایلر ندارد و شما میتوانید بعد از نوشتن کد با یک خط دستور را اجرا کنید. این زبان درحالیکه قدرت رقیبان خود در دنیای حرفهای را دارد یکزبان برنامهنویسی ساده و بصری است. مناسب برای کارهای روزمره و مخصوص طراحی سریع و آسان یک برنامه با مدتزمان کم.
این زبان برنامهنویسی اکنون تعداد زیادی از این خواستهها را برآورده کرده است. فلسفهٔ ایجاد آن تأکید بر دو هدف اصلی خوانایی بالای برنامههای نوشتهشده و کوتاهی و بازدهی نسبی بالای آن بود. کلمات کلیدی واصلی این زبان بهصورت حداقلی تهیهشدهاند و در مقابل کتابخانههایی که در اختیار کاربر است بسیار وسیع هستند. پایتون مدلهای مختلف برنامهنویسی (ازجمله شیءگرا و برنامهنویسی دستوری و تابع محور) را پشتیبانی میکند و برای مشخص کردن نوع متغییرها از یک سامانهٔ پویا استفاده میکند.
مشهورترین کاربر زبان پایتون غول دنیای اینترنت یعنی گوگل است. پایتون بهعنوان زبان موردعلاقه برنامهنویسان گوگل شناخته میشود ناسا نیز از دیگر استفادهکنندگان پایتون است و درنهایت میتوان از شرکت فيليپس نام برد
نتایج یک مطالعه نشان میدهد زبان برنامهنویسی پایتون (Python) در میان دانشجویان علوم رایانهای و برنامهنویسی ازنظر محبوبیت بر زبان جاوا پیشی گرفته است.
این زبان از جاوا و ++C سادهتر است و نوآموزان را قادر میسازد برنامهنویسی را سریعتر بیاموزند.
موفق باشید.